02 decembrie 2008

În zodia pianului - Andreea Coşeru

Spuneţi-i cum vreţi... promovare, publicitate... de fapt aici e vorba despre ceva pe cât de simplu, pe atât de complex, în acelaşi timp... talent, har, muncă (foarte multă muncă şi studiu), plăcerea interpretării şi a jocului cu sunetele, cu pianul, chiar cu vocea... cu toată fiinţa.
Şi nu vă gândiţi că am petrecut o groază de timp în preajma Andreei Coşeru... din păcate... ce scriu eu aici vine ca urmare a recomandării călduroase făcute mai demult de un amic infectat şi el de fotografie , de muzică bună, de pian şi de frumos, a câtorva documentări pe net şi a unei plăcute conversaţii cu Deea (I think this is the beginning of a beautiful friendship, aşa cum zicea personajul de film).



... din păcate, asta e singura înregistrare din concert, făcută cu reportofonul...

5 comentarii:

marius grozea spunea...

bine Dan!
felicitari lui Deea!

Dan spunea...

Mulţumesc, Marius :)
Adaug şi eu felicitările mele pentru Deea.

Coseru Andreea spunea...

danke :)

Anonim spunea...

Super-inregistrare!
Finetzea, calmul de sine cat shi interpretarea cu adevarat vie m-au convins ca intr-adevar , Andreea e o specialista a acestei muzici!
Un Anonim-Dany

Dan spunea...

@ Anonim-Dany: tocmai ai primit primul şi ultimul avertisment în ceea ce priveşte folosirea scrierii de "mess/chat"; aici se vorbeşte şi se scrie româneşte, aşa că ori te conformezi ori...
@ Deea: bitte ;)